Hirdetés

kuvasz.lap.hu / Magyar kuvasz kennelek

Magyar kuvasz kennelek

Kuvasz apróhirdetések regionálisan az Expressz.hu-n! Eladásra kínált kölyök kutyák illetve fedezésre kínált nagyobbak. Kínálatunkban fajta tiszta, oltott, féregtelenített, chippel ellátott kutyákat találhat. A legtöbb hirdetés képpel van ellátva, így a kapcsolatfelvétel előtt tájékozódhat a kutya külső adottságairól.

Kunszikesy kennel a magyar kutyafajtákból a kuvaszt mutatja be.

Kuvaszaim bemutatás, életképek

Tanyacsárda Őre Kuvasz Kennel

Vértesi–Selymes Ékes vonala több kimagasló kutyát hozott. Vértesi – Selymes Táltos Bk. HCH, int. CH. USA CH ... lett, míg fia, Vértesi Selymes Nyakas szintén többszörös champion kutyává vált.

Fiatal Nagyvenyimen található kuvasztenyészetünket mutatja be az oldal. Képeket tartalmaz a felnőtt kutyákról, a szülőkről, a különböző almokba született kiskutyákról. Bemutatja a kennelt, megjeleníti az elérhetőségeinket, ha valaki érdeklődne az új kics

Meghatározás:

kuvasz,
Egy ősi magyar fajta A KUVASZ bemutatása, tematikus linkgyűjtemény keretében

kuvasz,
Egy ősi magyar fajta A KUVASZ bemutatása, tematikus linkgyűjtemény keretében

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Magyar kuvasz kennelek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés